EverBlock® Jr. predstavljaju kartonsku izvedbu naših modularnih blokova.

Ovi lagani blokovi u prirodnoj veličini su napravljeni od reciklirane valovite ljepljenke koja daje čvrstoću i izdržljivost.

 

Igrajte se slažući blokove, kombinirajući boje, veličine i konfiguracije kako bi napravili kreacije kojima je granica samo vaša mašta. Jedinstven sustav spojnica omogućava uredno i precizno spajanje blokova.

 

Slaganje EverBlock Jr. blokovima je brzo, jednostavno i zabavno, a osim kod djece, jednako će pobuditi maštu i kreativnost kod odraslih.

 

Od dječje igre do igre odraslih, kreiranja privremenog namještaja, organizacije događanja, team buildinga… djeca i odrasli, privatne osobe i tvrtke mogu koristiti EverBlock Jr. za stvaranje nevjerojatnih kreacija.

EVERBLOCK JR. BLOKOVI DOLAZE U RAZNIM VELIČINAMA I BOJAMA, A PO NJIMA MOŽETE I CRTATI!

 

Uz četiri različite veličine, šest standardnih boja i dodatnu personalizaciju, mogućnosti gradnje EverBlock Jr. blokovima su ograničene samo vašom maštom.

 

Blokove možete ručno oslikati bojicama, flomasterima, markerima, sprejevima, vodenim bojama, pastelama ili prstima.

 

Originalne ručno oslikane kreacije velikih dimenzija i intenzivnih boja svojom će atraktivnošću odmah privući pozornost.

100% EKOLOŠKI

EverBlock Jr. je napravljen od reciklirane valovite ljepljenke, potpuno ekološki prihvatljiv, bez kemikalija i može se opet reciklirati.

BESKRAJNA LAKOĆA KREATIVNOSTI

Za sastavljanje blokova nisu potrebna ljepila niti bilo kakvi alati, a svoje kreacije možete brzo i jednostavno rastavljati i opet sastavljati u isti ili potpuno novi dizajn.

JEDNOSTAVAN TRANSPORT I SKLADIŠTENJE

Blokovi se isporučuju u ravnim komadima, a kad nisu u uporabi mogu se radi lakšeg skladištenja opet rastaviti u ravne komade.

EVERBLOCK JR. JE ZABAVA ZA SVE UZRASTE

 

Djecu svih dobnih skupina privlače mogućnosti izgradnje, slaganja i spajanja kartonskih blokova pomoću kojih mogu izraziti svoju veliku kreativnost i napraviti jedinstvene konstrukcije.

 

Manja djeca će vjerojatno zatrebati pomoć roditelja pri slaganju, ali uz malo asistencije slaganje s EverBlock Jr. blokovima postaje vrlo zabavno i edukativno.

 

No, EverBlock Jr. nije ograničen samo na djecu. Odrasli također mogu probuditi dijete u sebi igrajući se EverBlock Jr. blokovima, ali i naći primjenu za privatne i poslovne potrebe u smislu team buildinga, izrade privremenih komada namještaja, pregrada, dekoracija i sl.

EverBlock Jr. nudi bezbrojne mogućnosti primjena.

 

Blokove možete koristiti za dječju igru, STEM i STEAM programe, razvoj vještina u dizajnu i umjetnosti, izradu dekoracija i modularnog namještaja, team building, uređenje prostora pri organizaciji događanja i još u mnoštvu primjena.

Veličine modula

JR. FULL BLOCK

30 cm (D)

15 cm (Š)

15 cm (V)

JR. HALF BLOCK

15 cm (D)

15 cm (Š)

15 cm (V)

JR. QTR BLOCK

7,5 cm (D)

15 cm (Š)

15 cm (V)

EverBlock Jr. savršeno funkcionira s našim plastičnim blokovima!

EverBlock Jr. predstavlja odličnu alternativu za one čije potrebe ne zahtijevaju izdržljivost naših plastičnih blokova, ali žele istraživati kreativne mogućnosti slaganja u velikim dimenzijama.

 

No, isto tako kartonski i plastični blokovi se međusobno mogu kombinirati za još veće kreativne mogućnosti.

Primjerice, možete ručno oslikati EverBlock Jr. blokove i umetati ih u konstrukcije napravljene od plastičnih EverBlock blokova.

 

Time istovremeno možete imati unikatni dizajn u kombinaciji s čvrstom i stabilnom konstrukcijom.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

 

BOHO d.o.o.,

EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER za EVERBLOCK®

Krajiška 2, 10000 Zagreb, Hrvatska

mob: +385 98 458 733

e-mail: info@everblock.hr