Mobilne bolnice i COVID-19

 

EverPanel i EverBlock sustavi koriste se za mobilne bolnice koje su već postavljene diljem SAD-a.

 

 

Prostorije za spavanje, izolacijske jedinice, punktovi za njegu bolesnika, kreveti, prostorije za testiranje i mnoga druga mjesta u privremenoj bolnici izgrađena su pomoću EverBlock i EverPanel sustava.

 

Naši sustavi savršeni su i za privremene pregrade za osiguravanje socijalne distance koju je potrebno omogućiti za vrijeme trajanja COVID-19 pandemije.

Jednostavna i brza montaža i transport EverPanel panela i EverBlock blokova omogućava postavljanje mobilnih bolnica u rekordnom vremenu, a modularnost sustava prilagodbu, rekonfiguraciju i nadogradnju ovisno o prostorima u kojima se bolnica postavlja ili treba preseliti te potrebnim brojem ležajeva i drugih jedinica.

 

U uredima se EverPanel i EverBlock koriste za omogućavanje sigurnog prostora za osoblje u vrijeme pandemije COVID-19. Zidovi ureda, razdjelnici i pregrade brzo se postavljaju, osiguravaju fizičku udaljenost i smanjuju mogućnost širenja zaraze.

 

Zidni paneli su vodootporni, lako se dezinficiraju i čiste, a proizvode se od istih ploča od stakloplastike koje se i inače koriste u bolnicama u svijetu.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR