Modularni zidovi i pregrade u uredima

 

EverPanel i EverBlock sustave koriste kako korporacije, tako i male tvrtke kako bi stvorile jedinstvene urede. S njima možete napraviti privremene modularne zidove i prostorije, pregrade, modularni uredski namještaj, sustave odlaganja, kabine, dekorativne elemente i još mnogo toga.

Naši sustavi su savršeni i za privremene pregrade za osiguravanje socijalne distance koju je potrebno omogućiti za vrijeme trajanja COVID-19 pandemije.

 

Modularnost sustava omogućuje vam rekonfiguraciju prostora u svakom trenutku i prema vašim novonastalim potrebama. Montaža je jednostavna i zabavna i ne zahtijeva nikakve dodatne alate, ljepila ili angažman majstora. Elementi EverPanel i EverBlock sustava imaju kanalice za provođenje kablova, a na zidove je moguće ugraditi klizna vrata.

 

Osim primjene u samim poslovnim prostorima, EverPanel i EverBlock sustave možete iskoristiti i za stvaranje kućnog ureda potpuno prilagođenog vašim zahtjevima i potrebama.

 

EverPanel i EverBlock u uredima se koristi kako bi omogućili siguran prostor za osoblje u vrijeme pandemije COVID-19. Zidovi ureda, razdjelnici i pregrade brzo se postavljaju, osiguravaju fizičku udaljenost i smanjuju mogućnost širenja zaraze. Naši proizvodi se lako čiste i dezinficiraju te pružaju sanitarno rješenje za siguran rad osoblja.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR