Modularne građevine i primjene u industriji

 

Napravite konstrukcije, privremene građevine i objekte koji se zbog modularnosti i mehaničkih karakteristika EverPanel i EverBlock sustava mogu lagano proširivati, modulirati i transportirati, a sve bez dodatne opreme i alata.

Pomoću EverPanel i EverBlock sustava možete raditi urede, sobe za sastanke i pregradne zidove unutar industrijskih postrojenja i skladišta, privremene smještajne kapacitete i urede na gradilištima, kioske za prodaju i kontrolne punktove. Između ostalih boja, EverBlock u svojoj paleti sadrži i žute, narančaste, crvene i crne blokove koji su idealni za signalne oznake pri regulaciji prometa.

 

U objekte je moguće uključiti sustave polica, serijska harmonika ili klasična vrata (koja kod panela dolaze već ugrađena u panel), prozore te direktno pričvršćivati dodatnu opremu poput rasvjete, električnih kablova i slične opreme.

 

EverBlock tim vam predložiti najbolja rješenja za realizaciju vaših potreba po principu “ključ u ruke”. Nakon što završite vaš projekt, sve elemente možete samostalno i jednostavno razmontirati, složiti na paletu i transportirati na lokaciju drugog projekta. A na drugoj lokaciji možete složiti objekte drugačije od prethodnih i potpuno prilagođene novim potrebama jednako efikasno i lagano kao i prvi put.

 

Elementi EverBlock i EverPanel sustava napravljeni su od čvrstog polipropilenskog ko-polimera koji je kemijski otporan, otporan na vanjske uvjete i ne apsorbira bakterije kao neki porozniji materijali poput iverice ili drveta. EverBlock se lagano čisti i dezinficira standardnim sredstvima i zbog već spomenute krutosti može se čistiti uz pritisak.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR