Vojne instalacije i pomoć u nepogodama

 

EverPanel i EverBlock sustavi zbog svojih karakterističnih odlika poput mogućnosti brzog transporta, brze i jednostavne montaže, mehaničke čvrstoće, postojanosti na vanjske uvjete i modularnosti, nude izvrsna rješenja u vojnim primjenama i podršci u slučajevima nepogoda.

 

 

Poligoni za urbane vojne treninge i taktičke treninge policijskih jedinica koji se stalno mogu rekonfigurirati, objekti za podršku i smještaj vojnog osoblja na udaljenim područjima, mobilne bolnice i privremeni objekti za smještaj civilnog stanovništva pogođenog ratom ili prirodnim nepogodama samo su neke od mogućih primjena.

Mogućnost rapidnog postavljanja objekata za podršku i smještajnih kapaciteta za vojno i civilno osoblje je presudna na udaljenim lokacijama s nedostatkom infrastrukture. Vrijeme i fleksibilnost su ključni u izvanrednim situacijama, a EverPanel i EverBlock su u ovim područjima nenadmašni.

 

Za razliku od šatora, elementi EverPanel i EverBlock sustava se rade od krutog i puno izdržljivijeg materijala. Napravljen je od čvrstog polipropilenskog ko-polimera koji je kemijski otporan, otporan na vanjske uvjete i ne apsorbira bakterije kao neki porozniji materijali poput iverice ili drveta. Elementi se lagano čiste i dezinficiraju standardnim sredstvima i zbog već spomenute krutosti mogu se čistiti uz pritisak.

 

EverPanel i EverBlock  sustavi na raspolaganju imaju i serijska harmonika ili klasična vrata (u panelima dolaze već ugrađena), koje kao i prozore možete postaviti u privremene stražarnice, skladišta i druge objekte. Rasvjeta, električni kablovi, prijenosni tuševi i slična oprema mogu se pričvršćivati direktno na elemente.

Svi objekti i sekcije mogu se jednostavno modificirati, rastavljati i premještati na druge lokacije. EverPanel i EverBlock sustave možete također koristiti i za postavljanje privremenih zidova unutar postojećih objekata.

 

Objekti za urbane vojne treninge i treninge policije mogu se postaviti unutar postojećih zgrada ili vani kao samostojeće konstrukcije. Ovaj sustav ima mogućnost stalne rekonfiguracije, što je izvrsno za ovakve vrste treninga kako bi se stalno mogli mijenjati scenariji i tlocrti. Obzirom da je njime moguće napraviti arhitektonske modele u stvarnoj veličini, vojnicima se prije akcije može omogućiti simulacija i trening u kopijama poznatih neprijateljskih objekata.

 

EverBlock tim će vam rado izaći u susret po principu “ključ u ruke” s razradom projekta za vaše potrebe i prema potrebama nabavom eventualne dodatne opreme.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR