Šatori, eventi i izložbeni prostori

 

Naše EverBase® serije podova imaju izvrsnu primjenu u organizaciji korporativnih i privatnih događanja, uređenju izložbenih prostora i kod potreba za šatorskim podovima.

 

 

Uz odlična mehanička i kemijska svojstva, mogućnost međusobnog kombiniranja modula iz različitih serija i s EverBlock blokovima te veliki izbor boja i uzoraka, naši podovi će ispuniti sva vaša kvalitativna i estetska očekivanja.

 

Za naše klijente i poslovne partnere nudimo i mogućnost najma kao i punu podršku u kreativnim rješenjima, projektiranju, transportu, montaži i demontaži po principu ključ u ruke.

Plesni podiji, cjeloviti podni sustavi za šatore, staze između objekata, atraktivni podovi na festivalima, sajmovima, korporativnim i privatnim događanjima, sportskim događanjima, turnirima, pop-up objektima i izložbama samo su neke od mogućih primjena.

 

Uz široku paletu od 16 standardnih boja kod EverBase serije i 4 uzorka drveta kod EverDance serije sigurno ćete pronaći savršenu boju ili kombinaciju uzoraka za svoje potrebe. U kanale za kablove s donje strane se, osim kablova za napajanje opreme, može postaviti i LED rasvjeta kojom se prosvjetljavaju translucentne vrste podova.

 

Zbog mogućnosti spajanja podova s EverBlock blokovima, kao i međusobnog spajanja podova iz različitih serija naš sustav je van konkurencije.

 

Ovakva modularnost omogućava slaganje izdignutih podija, stepenica i slaganje cjelovitih podova s različitim karakteristikama na točno određenim segmentima. Npr. možete napraviti plesni podij s uzorkom drveta unutar ostatka bijelog poda i bez prekida nastaviti na travnatu površinu s drenažnom verzijom.

 

Široka paleta standardnih boja i nekoliko uzoraka drveta pruža nebrojena kreativna rješenja i usklađivanje s korporativnim vizualnim identitetima.

Naši podovi su jednostavni za transport i za montažu bez dodatnih alata, a prethodno se mogu složiti u veće segmente za još bržu aplikaciju na lokaciji. Jednako su zahvalni za korištenje i u vanjskim i u unutarnjim prostorima.

 

Atraktivni su, sigurni, na njih se dodatno mogu postaviti rubni završeci za olakšan pristup i s donje strane dopuštaju protok tako da će vaši posjetitelji u svakom trenutku stajati na tvrdoj i suhoj površini.

 

Zbog svoje konstrukcije EverBase podovi imaju veliku nosivost (na ravnim površinama mogu izdržavati i laka vozila) i pri opterećenju štite podloge na kojima se nalaze. Drenažne verzije propuštaju svjetlo, vodu i zrak i dodatno štite prirodne travnjake.

 

EverBase podovi su vodootporni, kemijski otporni, temperaturno stabilni i jednako pogodni za uporabu u vanjskim i unutarnjim prostorima.

 

EverBlock tim će vam rado ponuditi najbolje rješenje za vaše potrebe, a nudimo i uslugu transporta i montaže. Mogućnosti možete isprobavati i potpuno samostalno u našoj aplikaciji 3D Konfigurator.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR