Garaže, podrumi i vlažni prostori

 

EverBlock® podovi su idealni i za stambene i za industrijske garaže te za postavljanje podova u podrumskim prostorima. U potpunosti su vodootporni i mogu biti trajno smješteni u vlažnim prostorima.

Uz široku paletu od 16 standardnih boja kod EverBase serije i 4 uzorka drveta kod EverDance serije možete kreirati atraktivne podove po svojem ukusu koji će ujedno udovoljavati i najrigoroznijim zahtjevima u pogledu čvrstoće i postojanosti.

 

Prekrijte neravne i oštećene podove, ili jednostavno dajte malo šarma svojem betonskom podu. Jednom kad su postavljeni, EverBlock podovi će nalijegati ravno na postojeću površinu i pružiti završni izgled u vašoj garaži ili podrumu.

 

Naše sustave podova u podrumima možete koristiti i kao izdignute podloge na koje zatim možete postavljati tepihe i slične završne površine. Moduli su lagani, postavljaju se brzo i jednostavno bez potrebe za korištenjem dodatnih alata.

 

EverBlock podovi su vodootporni, kemijski otporni, UV stabilni i jednako pogodni za svakodnevno korištenje u vanjskim, unutarnjim, suhim ili vlažnim prostorima. Robusni su i mogu bez problema izdržati težinu automobila, motocikla, razne opreme, namještaja i sl.

 

Jednostavno se čiste uporabom standardnih sredstava za čišćenje.

Kod slaganja podova možete iskoristiti i rubne završetke koji tvore kosinu između originalne podloge i poda čime osiguravaju lagan pristup i dodatnu zaštitu rubova podova.

 

Zbog mogućnosti spajanja podova s EverBlock blokovima, kao i međusobnog spajanja podova iz različitih serija, naš sustav je van konkurencije. Ovakva modularnost omogućava slaganje izdignutih podija, zidova, vrata, polica i modularnog namještaja koji su integrirani s podovima.

 

Drenažna verzija podova s rupicama na gornjoj plohi dopušta odvod vode s gornje plohe poda na donju površinu, istovremeno propuštajući zrak koji pomaže pri njenom sušenju. Drenažna verzija je zbog osiguravanja odvoda idealna podloga kod čišćenja vozila i opreme.

 

EverBlock tim će vam rado ponuditi najbolje rješenje za vaše potrebe, a nudimo i uslugu transporta i montaže. Mogućnosti možete isprobavati i potpuno samostalno u našoj aplikaciji 3D Konfigurator.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR