Pokrovi za stadionske terene

 

EverBase® 3 sustavi podova čine pravi odabir za zaštitu osjetljivih stadionskih travnjaka od oštećenja prilikom održavanja koncerata, festivala i drugih stadionskih događanja.

 

 

Tisuće posjetitelja mogu hodati, skakati i plesati po EverBase podovima bez straha da će doći do trošenja i zbijanja tla. S našim podovima svoju lokaciju možete pretvoriti u istinski višenamjenski event prostor.

 

EverBase je idealan za zaštitu čitavog stadiona od prometa pješaka, prolaska lakih vozila te opreme poput ozvučenja i koncertne opreme. Osim pružanja zaštite, složeni pod izgleda uredno i atraktivno.

Jedinstvena rebrasta konstrukcija ravnomjerno raspoređuje opterećenje po cijeloj površini modula i sprječava nabijanje zemlje, a posebno dizajniran zaobljeni donji dio štiti i same vlati trave.

 

Drenažna verzija poda propušta svjetlo, vodu i zrak čime osigurava odgovarajuće uvjete za prirodne travnjake. Može pokrivati prirodni travnjak neprekidno 3-4 dana bez trajnih oštećenja. S druge strane, verzija s punom površinom većinom zaustavlja dotok tekućina do podloge i idealna je za zaštitu umjetnih travnjaka.

 

Podovi s donje strane dopuštaju protok tako da će vaši posjetitelji u svakom trenutku stajati na tvrdoj i suhoj površini.

 

EverBase3 podovi su jednostavni za transport. Montaža je brza, jednostavna i ne zahtijeva dodatne alate, a moduli se prethodno mogu složiti u veće segmente što dodatno ubrzava montažu na lokaciji.

 

Tim od 20 ljudi može složiti pokrov za cijeli stadion u roku od 5-6 sati što znači da lokacija može biti jedan dan korištena za sportsko događanje, a već sljedeći se na njoj može održati koncert.

 

EverBase 3 je robusna serija podova i namijenjena svakodnevnoj uporabi, vodootporna, kemijski otporna, temperaturno stabilna i lako se čisti.

 

EverBlock tim će vam rado ponuditi najbolje rješenje za vaše potrebe, a mogućnosti možete isprobavati i potpuno samostalno u našoj aplikaciji 3D Konfigurator.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR