Sportska igrališta

 

EverBase® 1 i EverDance® serije podova predstavljaju idealno rješenje pri izradi podloga za sportska igrališta, poput igrališta za košarku, odbojku, badminton i sl.

 

 

Ovakva igrališta možete postaviti u školama, gymovima, dječjim ustanovama, kongresnim centrima, pri organizaciji događanja i team buildinga te na privatnim lokacijama.

 

Zbog jednostavne i brze montaže bez potrebe za korištenjem dodatnih alata, svoje igralište u svakom trenutku možete rastaviti i skladištiti, premjestiti i ponovno složiti.

Naši podovi imaju ravnu protukliznu površinu, izuzetno su čvrsti i bez problema podnose intenzivne sportske aktivnosti. Torzijska stabilnost pruža osjećaj čvrstoće pod nogama, a sustav spojnica sprječava klizanje modula ili njihovo razdvajanje čak i prilikom naglih pokreta.

 

Konstrukcija EverBase i EverDance serija osigurava realistično odbijanje lopte preko čitave površine, a za trajne postave podovi se mogu postaviti na gumene podloge čime se postiže veća zvučna izolacija i još bolje odbijanje lopte.

 

Izborom ili kombinacijom neke od 16 boja iz naše standardne palete ili realističnog uzorka drveta možete uskladiti izgled igrališta s bojama vašeg tima, odnosno drugim bojama naglasiti out linije i granice igrališta.

 

EverBase i EverDance podovi su jednostavni za transport i montažu bez dodatnih alata, a prethodno se mogu složiti u veće segmente za još bržu aplikaciju na lokaciji. Jednako su zahvalni za korištenje i u vanjskim i u unutarnjim prostorima.

Vodootporni su, kemijski otporni, lagano se čiste uporabom standardnih sredstava za čišćenje, temperaturno su stabilni i jednako pogodni za uporabu u vanjskim i unutarnjim prostorima.

 

Na podove se dodatno mogu postaviti rubni završeci za olakšan pristup i laganu tranziciju između originalne podloge i poda.

 

EverBlock tim će vam rado ponuditi najbolje rješenje za vaše potrebe, a nudimo i uslugu transporta i montaže. Mogućnosti možete isprobavati i potpuno samostalno u našoj aplikaciji 3D Konfigurator.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR