Vojne primjene

 

EverBlock® podovi zbog svojih karakterističnih odlika poput mogućnosti brzog transporta, brze i jednostavne montaže, mehaničke čvrstoće i postojanosti na vanjske uvjete, nude izvrsna rješenja za vojne potrebe te pri podršci u slučajevima nepogoda.

 

 

Korištenjem naših podova, osigurat ćete smještaj vojnog i civilnog osoblja te opreme na tvrdoj i suhoj podlozi. Podovi za zapovjedne šatore, spavaonice, za privremena skloništa, mobilne bolnice, poljske kuhinje, skladišta i operativne centre, samo su neke od uloga koje su im namijenjene.

 

Vrijeme i fleksibilnost su ključni u izvanrednim situacijama, a naši sustavi su u ovim područjima nenadmašni.

U EverBlock podove su implementirane najnovije tehnologije za izradu mobilnih sustava podova. Montaža je brza i jednostavna i ne zahtijeva dodatne alate, a modularnost sustava omogućava brzu rekonfiguraciju i prenamjenu modula u svakom trenutku.

 

Izdržljivi su, vodootporni, kemijski otporni, UV stabilni, lako se čiste i namijenjeni za rigoroznu svakodnevnu vanjsku i unutarnju uporabu. Stvaraju čvrstu i kompaktnu površinu na svim vrstama prirodnih podloga.

 

Imaju višesmjerna rebrasta ojačanja koja daju dodatnu čvrstoću, veliku nosivost i torzijsku stabilnost. Svaka od serija naših podova ima integrirane kanale za provođenje kablova i kanale koji osiguravaju odvod vode ispod poda.

Moduli su lagani, zahvalni za skladištenje i dizajnirani za pakiranje na palete, što osigurava efikasan transport cestovnim, zračnim ili pomorskim prometom i do najudaljenijih lokacija.

 

Naši sustavi podova su potpuno kompatibilni s EverBlock blokovima i EverPanel sustavima panela tako da naši sustavi pružaju mogućnost rapidnog postavljanja kompletnih objekata za podršku i smještajnih kapaciteta na udaljenim lokacijama s nedostatkom infrastrukture.

 

U kombinaciji s blokovima možete napraviti objekte poput smještajnih objekata s čvrstim zidovima, mobilnih bolnica, skloništa za civile, podignutih podija, stolova i radnih površina, polica, kreveta, pregradnih zidova, poligona za urbane vojne treninge i taktičke treninge policije.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR