Modularnost

 

Sustav gradnje EverBlock je modularan, što znači da sa stvaranjem svoje kreacije možete početi odmah s bilo kojim brojem blokova i u bilo kojem trenutku je prema željama i potrebama nadograđivati – samo mašta je granica.

 

EverBlock blokovi lako se slažu, prenose i ponovno sastavljaju, što znači da vaš dizajn možete ponovno primijeniti bilo gdje, a blokove možete koristiti u svim vrstama projekata.

 

Svaki modul oblikovan je tako da se jednostavno spaja s drugim blokovima. Na vrhu i dnu ima dijelove koji fino prianjaju jedan u drugi – dovoljan je lagani pritisak kako bi se stvorio snažan spoj između blokova. Zbog svog jedinstvenog sustava spojnica, EverBlock blokove možete povezati na svakih 7,62 cm i tako slagati različite vrste tekstura i uzoraka. Svaki blok je šupalj, no ima potporna rebra koja mu daju dodatnu čvrstoću i čine snažnu poveznicu sa spojnicama na njegovu dnu.

 

Na raspolaganju su vam blokovi i poklopci raznih veličina i oblika, u petnaest standardnih boja s kojima možete slagati objekte za svaku moguću funkciju.

EverBlock ima praktičan proporcionalni geometrijski oblik, u omjeru 2:1:1
Donja strana u unutrašnjosti ima dvostrana rebrasta ojačanja koja blokovima daju dodatnu snagu i izdržljivost.

MATERIJAL

Čvrsti polipropilenski ko-polimer (“nesalomljivi”) s inhibitorom ultraljubičastih zraka, za vanjsku primjenu. EverBlock se može reciklirati.

STUPANJ OTPORNOSTI NA VATRU

Broj UL94HB (broj tzv. žutih kartona u laboratorijskim uvjetima): označava da materijal od kojeg su izrađeni blokovi EverBlock izgara vrlo sporo, oko pet centimetara u jednoj minuti, što je provjereno na 1,25 cm širokom testnom uzorku. Štoviše, oznaka UL94HB pokazuje da se materijal neće raspaliti ukoliko bude izložen otvorenom plamenu. Ocjena paljenja vrućom žicom: 3

R-VRIJEDNOST

Za pune blokove i half blokove R-VRIJEDNOST je procijenjena na R-2, što je utemeljeno mjerenjem s bar 15 centimetara praznog prostora, između dva vanjska zida i s jednom unutarnjom pregradom. Važno je istaknuti da su to vrijednosti za pojedinačni blok, što znači da vrijednosti za cijele zidove mogu varirati ovisno o postavljanju blokova i dizajnu.

Veličine i težine modula

 

FULL BLOCK

30,48 cm (D) x 15,24 cm (Š) x 15,24 cm (V)  +2,54 cm za spojnice – 0,78 kg

 

LINE BLOCK

30,48 cm (D) x 7,62 cm (Š) x 15,24 cm (V)  +2,54 cm za spojnice – 0,39 kg

 

HALF BLOCK

15,24 cm (D) x 15,24 cm (Š) x 15,24 cm (V)  +2,54 cm za spojnice – 0,41 kg

 

QUARTER BLOCK

7,62 cm (D) x  15,24 cm (Š) x 15,24 cm (V)  +2,54 cm za spojnice – 0,24 kg

 

SINGLE BLOCK

7,62 cm (D) x 7,62 cm (Š) x 15,24 cm (V)  +2,54 cm za spojnicu – 0,11 kg

 

EB FINISHING CAP

30,48 cm (D) x 15,24 cm (Š) x 2,8 cm (V) – 0,18 kg

 

EB QTR FINISHING CAP

7,62 cm (D) x 15,24 cm (Š) x 3,17 cm (V) – 0,04 kg

Dodatni pribor i oprema

 

24″ SHELF

60,96 cm (D) x 30,48 cm (Š) x 2,54 cm (V) – 1,63 kg

 

36″ SHELF

91,44 cm (D) x 30,48 cm (Š) x 2,54 cm (V) – 2,95 kg

 

72″ HALF SHELF

91,44 cm (D) x 30,48 cm (Š) x 2,54 cm (V) – 3,22 kg

 

48″ DESK TOP

121,92 cm (D) x 60,96 cm (Š) x 2,54 cm (V) – 7,26 kg

 

48″ LINTEL/SHELF

121,92 cm (D) x 15,24 cm (Š) x 2,54 cm (V) – 3,18 kg

 

ACCORDION DOOR KIT

208,28 cm (D) x 91,44 cm (Š) – 7,25 kg

 

FOOT PIECE

76,20 cm (D) x 15,24 cm (Š) x 5,08 cm (V) – 0,34 kg

 

REINFORCEMENT PINS (50 kom)

15,24 cm (D) x 3,81 cm (Š) – 0,68 kg

Jedinstvene značajke proizvoda

 

ZAVRŠNI POKLOPCI

 

Ako vam treba fina, glatka površina za stol, štand ili šank, ili samo želite poljepšati svoj dizajn, naši EverBlock poklopci prekriti će spojnice na blokovima i napraviti finu, glatku površinu. Poklopci koji povezuju blokove dostupni su u svim standardnim bojama i možete ili uskladiti s bojom konstrukcije – ili odabrati neku boju koja će biti komplementarna boji vaše konstrukcije. Poklopci se mogu prepoloviti ili izrezati na manje dijelove običnom pilom.

Postavite poklopce kako biste prekrili spojnice na blokovima
i tako napravili ravnu površinu.
Illuminated table 2

KANALI ZA KABELE I SVJETLOSNI EFEKTI

 

Svaki 12″ (30,48 cm) EverBlock ima dva kanala za kabele koji vam omogućavaju provlačenje strujnih kabela kroz njih, postavljanje LED rasvjete ili svjetlosnih traka, a kabeli mogu poslužiti i kao sredstvo za dodatno ojačavanje veće konstrukcije.

 

6″ (15,24 cm) EverBlock® ima jedan kanal koji je poklapa s jednim od kanala za kabele u 12″ bloku.

 

Čak i kada su 12″ blokovi razmaknuti, kanali za kabele su poravnati pa se kabele kroz njih može jednostavno provući. Rupe imaju promjer 0.5″ (1,27 cm) i kroz njih se može provući većina žica i kabela.

 

U EverBlock sustavu su i prozirni bijeli blokovi koji omogućavaju stvaranje nevjerojatnih svjetlosnih efekata. I quarter blockovi imaju ureze kroz koje se mogu provući kabeli.

DODATNA STRUKTURNA POTPORA

 

EverBlockov standardni, integrirani kanal za kabele može prihvatiti i EverBlock klin, plastično ojačanje koje daje dodatnu stabilnost i čvrstoću cijeloj strukturi.

 

Metalne, drvene ili PVC šipke standardnih veličina mogu se također koristiti kao dodatna potpora konstrukciji i kao dodatni načini povezivanja blokova te kao sredstvo za pričvršćivanje blokova uz pod.

 

Ovakve metode ojačavanja idealne su za veće konstrukcije koje imaju više ili duže zidove koje treba dodatno učvrstiti.

 

Šipke i klinovi za ojačavanje mogu se koristiti i u situacijama u kojima blokove treba dodatno osnažiti zbog veće nosivosti. Šipke za ojačavanje možete staviti i u sve objekte koje treba prevesti u većim dijelovima.

pin3
Šipku za ojačavanje blokova možete iskoristiti i za polutrajno povezivanje blokova, čime ćete dodatno učvrstiti cijelu konstrukciju.
lintel3
EverBlock police i radne površine složeni uredno preko blokova.

POLICE, STOLOVI, NADVOJI

 

Svoje konstrukcije možete opremiti policama i stolovima te radnim površinama raznih veličina i na taj način ih dodatno oplemeniti. Tako možete napraviti vitrine, izloge i druge oblike.

 

Ploče za izradu polica i stolova imaju rupe napravljene koje odgovaraju konektorima svih EverBlock® blokova što omogućuje jednostavnu ugradnju bez alata.

 

Ploče se mogu koristiti i kao potporni nadvoji za blokove iznad vrata, prozora i ostalih otvora.

IZDRŽLJIVI, STABILNI, VODONEPROPUSNI I JEDNOSTAVNI ZA ČIŠĆENJE

 

EverBlock moduli otporni su na vodu i kemikalije te mogu izdržati razne zlouporabe. Možete ih koristiti u zatvorenim i na otvorenim prostorima, na suhom ili u vlažnom okružju.

 

Blokovi EverBlock izrađeni su od otporne, visoko-kvalitetne polipropilen kopolimerne plastike i mogu izdržati svaki stres i koristiti se više puta. Materijal ne upija ništa, lako se čisti i ne propušta štetne tvari.

 

Svaki EverBlock modul premazan je inhibitorom ultraljubičastog zračenja, što znači da neće izblijedjeti niti nakon dužeg izlaganja sunčevim zrakama.

 

Uz to, blokovi EverBlock sukladni su UL94HB protupožarnim standardnima. Unutarnja poprečna rebra daju blokovima dodatnu nosivost i izdržljivost.

Koliko je stabilna konstrukcija izrađena od blokova EverBlock?

Pogledajte kako je konstrukcija od blokova EverBlock izdržala potrese magnitude 6 i 7, na testu koji je napravio naš klijent iz Japana.

JEDNOSTAVNI ZA TRANSPORT

 

Manje pošiljke mogu se transportirati manjim dostavnim vozilima te slati paketnim dostavnim službama.

 

Velike pošiljke EverBlock modula mogu se paletirati što omogućuje uredno skladištenje i standardne procese manipulacije i transporta.

 

Za gradnju konstrukcija bilo koje veličine ne treba vam alat, ljepilo ili oprema za obradu materijala.