Pokrovi za ledene dvorane

 

Pokrivanjem ledenih dvorana s EverBase® 3 sustavom podova pretvarate ih u istinske višenamjenske prostore za održavanje koncerata, zabava, korporativnih događanja, festivala i drugih sportskih namjena.

 

 

Zbog svoje posebne konstrukcije, pokrovi sastavljeni od EverBase 3 modula imaju izolacijske komore koje štite kako ledene površine od grijanja, tako i posjetitelje od hladnoće.

 

Velika nosivost podova osigurava da preko njih možete transportirati opremu, voziti viljuškare i isto tako na njih postaviti svu potrebnu tehničku opremu, stolice, stolove, scenografiju te parkirati vozila. Posjetitelji mogu hodati, skakati, plesati i sve to bez straha da će doći do oštećenja ledene površine.

Zadržavanjem zraka u šupljinama između gornjeg i donjeg sloja, stvaraju se izolacijske komore koje održavaju znatnu temperaturnu razliku iznad i ispod poda. To znači da će hladan zrak biti zadržan tik iznad ledenih površina, a ujedno će se očuvati toplina prostora iznad površine poda. Podovi su protuklizni, ali i konstruirani tako da ne oštećuju ledene podloge.

 

EverBase3 podovi su jednostavni za transport. Montaža je brza, jednostavna i ne zahtijeva dodatne alate, a moduli se prethodno mogu složiti u veće segmente što dodatno ubrzava montažu na lokaciji.

 

Tim od 8 ljudi može složiti pod u olimpijskom klizalištu (30×60 m) u roku od 3-4 sata što znači da lokacija može jedan dan biti korištena za sportsko događanje, a već sljedeći se na njoj može održati koncert.

EverBase 3 je robusna serija podova i namijenjena svakodnevnoj uporabi, vodootporna, kemijski otporna, temperaturno stabilna i lako se čisti.

 

Složeni moduli se u matrici povezuju u urednu cjelinu koji je ujedno atraktivan i siguran za veliku publiku. Možete čak i bez narušavanja čvrstoće poda preskočiti određene odjeljke kako bi se na pojedinim mjestima vidjela ledena podloga.

 

EverBlock tim će vam rado ponuditi najbolje rješenje za vaše potrebe, a nudimo i uslugu transporta i montaže. Mogućnosti možete isprobavati i potpuno samostalno u našoj aplikaciji 3D Konfigurator.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR