Podignuti podiji i EverBlock® blokovi

 

EverBlock podovi su kompatibilni s EverBlock blokovima i mogu se postavljati na njih u svrhu stvaranja platformi, podignutih podija, pozornica, tribina, podova na više razina, stepenica i sl.

 

 

Osim toga, EverBase DT (drenažne) verzije naših podova se pomoću spojnica mogu povezivati s EverBlock blokovima koji se pozicioniraju iznad njih. Na ovaj način se postiže veća čvrstoća i fiksiranje zidova i drugih konstrukcija napravljenih od blokova.

 

Ovakva međusobna kompatibilnost naših sustava dodatno proširuje kreativne mogućnosti i primjenjiva je pri organizaciji događanja, u školama, izložbenim prostorima, na dječjim igralištima, revijama, sajmovima, skladištima, pri gradnji modularnih građevina i pregradnih zidova i u svim ostalim prilikama gdje je postoji potreba za povišenim podijima, podovima u više razina ili podovima kao podlozi za blokove s dodatnom strukturalnom potporom.

Naši podovi su pogodni za direktno polaganje na razne vrste površina poput pijeska, šljunka, travnatih površina, asfalta, betona, blata, no također se radi postizanja veće visine mogu postavljati na EverBlock blokove.

 

I podovi i blokovi dolaze u istoj paleti od 16 standardnih boja, uz dodatna 4 uzorka drveta kod EverDance podova, tako da možete usklađivati boje podova i blokova ili se izraziti s raznim kreativnim rješenjima poput kombiniranja komplementarnih boja, punih boja s uzorcima drveta, izrade kontrastnih uzoraka.

 

Modularnost EverBlock podova i blokova omogućava izradu podija i bina bilo kojih oblika, boja, veličina i u više nivoa, a visine podova možete mijenjati dodavanjem ili micanjem redova blokova.

 

EverBase i EverDance podovi su jednostavni za transport i montažu bez dodatnih alata, a prethodno se mogu složiti u veće segmente za još bržu aplikaciju na lokaciji. Jednako su zahvalni za korištenje i u vanjskim i u unutarnjim prostorima.

 

Vodootporni su, kemijski otporni, lagano se čiste uporabom standardnih sredstava za čišćenje, temperaturno su stabilni i jednako pogodni za uporabu u vanjskim i unutarnjim prostorima.

 

EverBlock tim će vam rado ponuditi najbolje rješenje za vaše potrebe, a nudimo i uslugu transporta i montaže. Mogućnosti možete isprobavati i potpuno samostalno u našoj aplikaciji 3D Konfigurator.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR