Plesni podovi

 

EverDance® i EverBase® 1 serije predstavljaju idealno rješenje za postavljanje plesnih podova za razne potrebe u vanjskim i unutarnjim prostorima.

 

 

Podovi u hotelima, konvencijskim centrima, šatorima, podovi za privatna i korporativna događanja, zabave, škole, muzeje, arene, rekreacijske centre, plesne škole, samo su neke od primjena ove vrste podova.

 

Za naše klijente i poslovne partnere nudimo i mogućnost najma kao i punu podršku u kreativnim rješenjima, projektiranju, transportu, montaži i demontaži po principu ključ u ruke.

Uz široku paletu od 16 standardnih boja kod EverBase serije i 4 uzorka drveta kod EverDance serije sigurno ćete pronaći savršenu boju ili kombinaciju uzoraka za svoje potrebe. U kanale za kablove s donje strane se, osim kablova za napajanje opreme, može postaviti i LED rasvjeta kojom se prosvjetljavaju translucentne vrste podova.

 

Naši plesni podovi pružaju ravnu protukliznu površinu pogodnu za profesionalni ples. Torzijska stabilnost pruža osjećaj čvrstoće pod nogama, a sustav spojnica sprječava klizanje modula ili njihovo razdvajanje čak i prilikom naglih plesnih pokreta.

 

Kod slaganja podova možete iskoristiti i rubne završetke koji tvore kosinu između originalne podloge i poda čime osiguravaju lagan pristup i dodatnu zaštitu rubova podova.

 

Zbog svojih izvrsnih mehaničkih svojstava, EverDance i EverBase sustavi mogu izdržati ne samo plesače, nego i binu, AV opremu, mikrofone i svu potrebnu opremu.

 

Modularnost našeg sustava omogućava miješanje podova iz naših različitih serija i s različitim karakteristikama na točno određenim segmentima. Npr. možete napraviti plesni podij s uzorkom drveta unutar ostatka bijelog poda i bez prekida nastaviti na travnatu površinu s drenažnom verzijom.

Montaža naših plesnih podova je brza i jednostavna i ne zahtijeva korištenje dodatnih alata. Prethodno se mogu složiti u veće segmente za još bržu aplikaciju na lokaciji. Lagani su, jednostavni za transport i zahvalni za skladištenje.

 

Jednostavni su za transport i montažu bez dodatnih alata, a prethodno se mogu složiti u veće segmente za još bržu aplikaciju na lokaciji.

 

Vodootporni su, imaju odličnu nosivost, kemijski otporni, UV stabilni, lagani za čišćenje i jednako pogodni za uporabu u vanjskim i unutarnjim prostorima te na neravnim površinama.

 

EverBlock tim će vam rado ponuditi kreativno i tehnički najbolje rješenje za vaše potrebe, a nudimo i uslugu transporta i montaže. Svoju kreaciju možete napraviti i i potpuno samostalno u našoj aplikaciji 3D Konfigurator.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR