EverRoad® pristupne površine

 

EverRoad je serija izdržljivih podloga dizajnirana za omogućavanje prelaska teških vozila i opreme preko mekih terena.

 

 

Ove podloge štite teren preko kojeg prelaze vozila i oprema, a idealne su za postavljanje pristupnih puteva preko travnjaka, zemljanih i travnatih sportskih terena, preko mekih zemljanih terena, pločnika, pijeska, gradilišta, postavljanje staza za razne primjene.

 

EverRoad podloge se jednostavno polažu i pozicioniraju na postojeću površinu tvoreći siguran pristupni put ili privremenu cestu za sve vaše potrebe.

Napravljene su s idealnim omjerom krutosti i fleksibilnosti te su dovoljno izdržljive da podnesu transport teške industrijske opreme preko praktički svih vrsta terena (bez problema podnose 120-tonska vozila).

 

Štite od oštećenja i izmještanja podloge na kojima su postavljene.

 

EverRoad podloge su dostupne u crnoj i bijeloj boji, a za velike količine u bojama prema zahtjevu i s identifikacijskim pločicama. I dok je crna boja standardna za industrijske potrebe, bijelu zbog estetskog dojma možete upotrijebiti kod organizacije događanja, a ona također pruža dulju zaštitu terena zbog nižih temperatura zagrijavanja te je iz istog razloga dimenzionalno stabilnija.

 

Površina podloga je prekrivena protukliznim uzorkom koji sprečava proklizavanje vozila sa standardnim kotačima, industrijskih vozila, opreme i osoblja s podloge odnosno klizanje na samoj podlozi. Površina je dizajnirana tako da je nakupljanje prljavštine minimalno, a čišćenje brzo i jednostavno.

 

Podloge se međusobno brzo i jednostavno spajaju pomoću čeličnih poveznica i bez potrebe za korištenjem dodatnog alata.

 

EverRoad sustav je idealna alternativa podlogama od iverice i za razliku od njih, EverRoad moduli su dimenzionalno stabilni, ne upijaju vlagu, ne raspadaju se i ne trunu. Potpuno su vodootporni, UV stabilni, kemijski otporni, 100% reciklažni i pogodni za korištenje u svim vremenskim uvjetima.