Prostorije za dojenje

 

Pomoću EverPanel ili EverBlock sustava u vašim uredima možete napraviti sobe za dojenje koje će stvoriti mir i privatnost majkama koje doje.

Bilo koji od dva sustava pruža brzo i efikasno rješenje za vaše potrebe, a većina konstrukcija se sastavi u otprilike 30-60 minuta bez potrebe za dodatnim alatima, bez stvaranja buke i prašine.

 

EverPanel sustav modularnih panela je dostupan u raznim veličinama i u četiri različite boje. Uz ravnu površinu koja je pogodna za oslikavanje samoljepljivim folijama, sigurno ćete pronaći idealno rješenje za vaš ured, kako po dimenzijama, tako i dizajnom.

Sobe izrađene od EverBlock sustava se, uz paletu od 16 standardnih boja, vizualno mogu prilagoditi svakom uredu. Prostorije od EverBlocka je lagano premjestiti, presložiti, povećati ili smanjiti dodavanjem ili uklanjanjem blokova.

 

Sobe za dojenje mogu se opremiti serijskim harmonika, ali i klasičnim vratima s bravom i kvakom koja u slučaju panela već dolaze ugrađena u panel.

 

EverBlock tim će dizajnirati sobu za dojenje prilagođenu vašim potrebama u smislu dimenzija, dizajna te eventualnih dodatnih elemenata poput sjedećeg namještaja, polica, stolića i sl.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR