Eventi i izložbeni prostori

 

EverPanel paneli se kod organizacija događanja mogu iskoristiti za izradu pregradnih zidova, spremišta i privremenih kućica kao i za zidove kod izložbi.

 

 

Kombiniranjem s blokovima EverBlock postići ćete vrlo atraktivna rješenja, kako uživo, tako i za potrebe snimanja i naknadnih objava. Montaža i transport su jednostavni, a cijeli proces izuzetno zabavan.

 

Uz široku paletu boja, velike mogućnosti brendiranja i koristeći modularnost sustava moguće je napraviti sve što zamislite za vaš event. I naravno u skladu s vizualnim identitetom brenda.

 

Za klijente i event agencije nudimo mogućnosti i najma i prodaje te punu podršku u realizaciji projekta, transportu, montaži i demontaži po principu ključ u ruke.

Naši sustavi su primjenjivi za sve vrste događanja. Od njih možete napraviti kompletnu scenografiju, pop-up trgovine i instalacije, građevine, ulazne portale, DJ pultove, press wall-ove, izložbene prostore, stolove za catering i barove, barske stolove i stolice, sjedeće garniture, objekte, ikone, likove i varijacije vašeg logotipa s pixel efektom, tematske instalacije u trgovačkim centrima, velike 3D tekstualne natpise i još mnogo, mnogo toga.

 

Uz široku paletu boja na izbor i blokovi i paneli mogu se privremeno brandirati samoljepljivim naljepnicama i pločastim materijalima poput kapafixa, foreksa i sl. Translucentni blokovi se mogu opremiti LED rasvjetom i kombinirati s panelima za efektno prosvjetljavanje kod noćnih događanja, a i EverPanel i EverBlock sustavi zahvalni su za mapiranje.

 

Kreacije možete realizirati potpuno samostalno koristeći naš 3D konfigurator koji je jednako zabavan kao i sama gradnja. 3D Konfigurator u svojoj bazi ima tisuće postojećih dizajna koje možete učitati u aplikaciju i koji vam mogu služiti kao baza za gradnju, a možete sagraditi i svoje originalne zamisli. Ako nemate vremena ili zatrebate pomoć, obratite nam se i rado ćemo vas provesti kroz cijeli proces i kreirati najbolja rješenja za vas.

 

I paneli i blokovi su jednostavni za transport, kao i montaža uz upute koje se automatski generiraju pri kreiranju modela u 3D Konfiguratoru. Elementi sustava imaju kanalice za provođenje kablova.

 

Zahvaljujući svojim tehnološkim svojstvima, elementi EverPanel i EverBlock sustava primjenjivi su i u unutarnjim i u vanjskim prostorima.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR