PRIMJENE I INDUSTRIJE

EverBlock® blokovi oblikovani su kao modeli kako bi se s njima mogao sagraditi gotovo svaki mogući objekt. Fino se i lako spajaju svojim gornjim i donjim dijelovima s drugim blokovima te na taj način stvaraju vrlo stabilnu i izdržljivu konstrukciju.

Nadogradite svoje kreacije kada vam to zatreba i modificirajte svoj dizajn u trenutku.

Budite kreativni koliko god možete biti – poigrajte se bojama i modulima, kako biste s njima napravili doista čudesne objekte i građevine.

Veličina blokova EverBlock i njihova neograničena modularnost omogućuju vam gradnju struktura  i izradu objekata koji se uklapaju u okolinu u kojoj živite i radite.

Vijci za osnaživanje spojeva, sustavi za slaganje polica, radne površine, nadstrešnice, pomična “harmonika” vrata i podloge za stabiliziranje konstrukcije, sastavni su dijelovi EverBlock sustava i čine ga svestranijim.

Složite od EverBlock® modula konstrukcije bilo koje veličine i oblika, igrajte se bojama i izgradite objekte nevjerojatnog i do sad neviđenoga dizajna.

MODULARNI ZIDOVI I SOBNE PREGRADE0
MODULARNI NAMJEŠTAJ0
MODULARNI ŠTANDOVI I POLICE ZA TRGOVINE0
EVENTI0
UKRASI, REKVIZITI I SCENOGRAFIJE0
GRAĐEVINSKI I INDUSTRIJSKI OBJEKTI0
SKLONIŠTA ZA SLUČAJ KATASTROFE0
MODULARNE ZGRADE0
VRTNI RUBNJACI I OGRADE0
TEAM BUILDING0
OBJEKTI RAĐENI PO NARUDŽBI I DRUGE KREACIJE0
OBRAZOVANJE I STEM VJEŠTINE0

1

2

3

ROOM DIVIDERS & MODULAR WALLS

Selection of examples

5

6

7

8

9

10

11

12

Sobne pregrade i modularni zidovi

PREOBLIKUJTE PROSTOR, PREGRADITE SOBE I ORGANIZIRATJE TIJEK KRETANJA

 

Univerzalnost sustava EverBlock omogućuje vam gradnju svih vrsta dekorativnih zidova, prijenosnih sobnih pregrada i modularnih gradnji s kojima možete preoblikovati prostor i promijeniti izgled i ozračje sobe koju preuređujete.

Želite li napraviti pregradu u potkrovlju ili dječjoj sobi, teretanu u kojoj će živopisno uređeni prostori za vježbanje i igru biti odvojeni, želite li šatore ili dvorane za ples urediti tako da izgledaju elegantno i moderno, želite li sportsku dvoranu razdijeliti na prostore u kojima će se odvijati posebne discipline – svestranost sustava EverBlock sve te projekte pretvara u posao koji se može obaviti “u trenutku.”

Pomoću sustava EverBlock možete napraviti dekorativne zidove i sobne pregrade koji mogu biti razne visine, širine, debljine i u raznim bojama, oblicima s različitim vrstama otvora. Primjerice, možete ugraditi transparentne blokove u te zidove kako bi kroz njih mogla prolaziti svjetlost ili kroz blokove možete provući LED trake i tako ih osvijetliti.

Modularne sobne pregrade
Pregrade za potkrovlja
Preklapajuće pregrade
Arhitektonski dekorativni zidovi
Modularne barijere
Zidovi koji se preklapaju
Odjeljci
Zidovi koje se lako može rastaviti
Privremene i stalne ograde i kućišta
Vizualne blokade i vjetrobrani
Polu-visoki zidovi
Tvornički zidovi

NAPRAVITE ODJELJKE, MODULARNE ZIDOVE, DEKORATIVNE ZIDOVE I COOL PREGRADE
UREDSKE PREGRADE I TVORNIČKI ZIDOVI
Sustav EverBlock® omogućuje vam gradnju prelijepih uredskih i tvorničkih pregrada, s arhitekturalnim elementima koji doprinose razvoju kulture inovacija.
Razdvojite prostore sa stilom, a dosadnim prostorima udahnite novi život. Zidovi EverBlock su privlačni, stabilni, zvučno izolirani i lako ih je čistiti.
Koristite se EverBlockom za razgraničavanje ureda, razdjeljivanje radnih prostora, za ograđivanje stolova, gradnju soba za sastanke i privremenih ureda te za uređivanje dvorana u kojima organizirate događaje. Napravite cool pregrade uredskih odjeljaka, zaslone za zaštitu privatnosti, privremene pregrade za svaku funkciju.
Zidove od blokova EverBlock možete preslagivati kako hoćete i kad hoćete, možete ih pomaknuti, promijeniti im veličinu i oblik te im dati neku drugu funkciju – pretvoriti ih u stolove, sjedala ili neki dekor.
ZIDOVI U STANOVIMA I SOBNE PREGRADE
EverBlock® je savršeno rješenje za stanove, studentske sobe, podrume i urede te kao struktura za razdjeljivanje prostora u raznoraznim komercijalnim situacijama, kao što su konferencije i gradilišta. Umjesto da se mučite s nezgrapnim “zidovima-policama” ili gipsanim zidovima koji mogu oštetiti vaše fiksne zidove, možete lijepim EverBlock prijenosnim zidovima razdjeljivati svoj životni prostor.
EverBlock se postavlja brzo, a može ga se preslagivati ovisno o potrebi. Ostavite u EverBlock zidu otvore za vrata i prozore, napravite procjepe za provjetravanje ili ih složite tako da odmah, u samom zidu dobijete i police.
ZIDOVI ZA IZLAGANJE UMJETNINA I ZIDOVI U GALERIJAMA
S blokovima EverBlock® možete napraviti pomične zidne panele i postolja za izlaganje umjetnina te cijele zidove u galerijama. Dijelovi sustava EverBlock jednostavno se međusobno spajanju, mogu biti dugački, široki i visoki onoliko koliko vam je potrebno, a mogu biti složeni na razne načine. Nakon toga, možete ih rastaviti i pospremiti.
EverBlock zidovi za umjetnine imaju veliku nosivost – izdržati će težinu i vrlo teških umjetnina, skulptura i slika, a možete ih postaviti tako da funkcioniraju kao samostojeći zidovi ili ih možete povezati pod kutom, ovisno o koncepciji izložbe umjetnina na kojoj se koriste. Odaberite snježno bijele blokove ili blokove u bojama i napravite zidove koji će biti savršena kulisa za umjetnička djela. Zidove u galeriji možete napraviti i od obojanih blokova, koji dolaze u 15 dodatnih nijansi i s kojima možete postići dramatičniji vizualni dojam. Zidovi za izlaganje umjetnina dostupni su kao prethodno složeni moduli, koje možete kupiti ili iznajmiti.
Upoznajte se s građevinskim propisima u vašoj zemlji kako biste ustanovili na koje načine možete koristiti EverBlock, a da ih ne prekršite. Nazovite naše ljude u Hrvatskoj koji će vam pomoći savjetom kad se javite gradskom uredu za prostorno uređenje.

“REKONFIGURIRAJTE PROSTOR,
PREGRADITE SOBE I ORGANIZIRAJTE PROTOK ENERGIJE SA 16 RAZLIČITIH BOJA. EVERBLOCK® MOŽE UDOVOLJITI BILO KOJEM DIZAJNU.”

Team building aktivnosti s EverBlockom

EVERBLOCK JE IDEALAN ZA RAZNE GRUPNE AKTIVNOSTI I RAZVIJANJE TIMSKOG DUHA
Timski rad razvija zajedništvo, počevši od zajedničke gradnje velikog tvrtkinog logotipa od blokova, mozaika, namještaja i drugih predmeta, do igara kao što su slagalice, igre riječi, odgonetavanje zagonetki, rally utrke, itd., puno je načina i prilika u kojima se EverBlock može iskoristiti za neku aktivnost koja služi jačanju timskog duha u vašoj tvrtki.
IDEALAN – KAKO ZA MALE TAKO I ZA VELIKE SKUPINE LJUDI
Svi se vole igrati s blokovima. Zamislite da u svojim zaposlenicima možete potaknuti ono isto oduševljenje koje su imali kad su bili djeca i istodobno osnažiti u njima koncepte kao što su timski rad i suradnja na projektima. Rješavajte probleme timski, učite surađivati i gradite dugotrajne odnose.
AKTIVNOSTI ZA RAZVIJANJE TIMSKOG DUHA S EVERBLOCKOM
KOOPERACIJA, KOLABORACIJA, KOMUNIKACIJA
Brojni su načini na koje se može koristiti EverBlock® za aktivnosti koje potiču timski duh, kako u korporativnom, neprofitnom tako i u obrazovnom miljeu.
Zbog svoje posvemašnje prilagodljivosti EverBlock je idealan sustav za interakciju, stvaranje doživljaja, promoviranje učenja i suradnje te stvaranje oduševljenja.
Svi se vole igrati blokovima!
GRADITE PROŠIRIVE, PROMJENLJIVE I LAKO PRENOSIVE STRUKTURE BEZ ALATA I TEŠKE MEHANIZACIJE
GRADITE PROŠIRIVE, PROMJENLJIVE I LAKO PRENOSIVE STRUKTURE BEZ ALATA I TEŠKE MEHANIZACIJE
PRIVREMENE ZGRADE
Everblock je dizajniran kao modularno rješenje, što znači da s njegovim elementima možete napraviti razne vrste privremenih struktura i objekata koje onda možete promijeniti, presložiti ili rastaviti ako to bude potrebno.
Blokove se može slagati jedan na drugi, povezivati poput cigala te na taj način graditi razne tipove modularnih objekata. Od privremenih ureda do zgrada za smještaj, od ostava za alat do stražarnica, možete konstruirati sve moguće vrste struktura, prema potrebi.
Niste ograničeni nekom određenom konfiguracijom ili dizajnom već možete podizati strukture u skladu s potrebama lokacije ili događaja.
INŽENJERSKO OBRAZOVANJE I ZNANSTVENO PODUČAVANJE
ISTRAŽITE NAČELA DIZAJNA, INŽENJERSTVA I MATEMATIKE
EverBlock modularni blokovi u prirodnoj veličini izvrsno su pedagoško sredstvo koje vam može poslužiti za obrazovanje mladih i zaposlenika u vještinama i znanjima koja se traže u znanstveno-tehničkim disciplinama i matematici. Slaganje blokova pruža djeci priliku za upoznavanje s načelima arhitektonskog dizajna, inženjerstva i matematike, na zabavan i uzbudljiv način.
Zamislite učenike kako grade mostove, kuće, namještaj i još beskonačno puno toga i istodobno se treniraju u lateralnom razmišljanju, planiranju, promatranju stvari u tri dimenzije, uče rješavati probleme te stječu organizacijske vještine.