Posebne kreacije i modeli

 

Probudite dijete u sebi. Ili jednostavno prepustite kormilo djeci. Napravite dekoracije i originalne komade namještaja za vaš dom, vrt, ured, dječju sobu, figure vaših omiljenih likova, elemente za rekreaciju, uredite zabavne parkove, igraonice i još mnogo, mnogo toga. S EverBlock blokovima samo je vaša mašta granica.

EverBlock je zabavan i jednostavan za korištenje i s njim može graditi baš svatko. Možete ga koristiti jednako u profesionalne svrhe, ali i za čistu zabavu i poticanje kreativnosti. Uz nekoliko vrsta blokova i široku paletu boja na izbor, mogućnosti gradnje su beskrajne.

 

Osim za privatnu uporabu, blokovi su idealni za uređenje igraonica i zabavnih parkova kojima će predivne i originalne EverBlock konstrukcije dati novi izgled. Zamislite da napravite jedinstvene portale, dvorce, zidove i klupe koje će zadiviti vaše posjetioce. I da oni sa svim tim objektima mogu stvoriti interakciju, preslagivati ih i stvarati svoje vlastite kreacije.

 

Cijenimo profesionalne arhitekte i dizajnere, koji čine i dio EverBlock tima, ali naprosto obožavamo kad djeca uzmu blokove u svoje ruke i izraze svoju kreativnost i maštu jer znamo da će napraviti nevjerojatne stvari. S EverBlockom je sve moguće.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR