Maloprodajni prostori

 

Blokovi EverBlock imaju idealnu primjenu u trgovinama.

 

 

Sa svojim EverBlock setom možete kreirati originalne i atraktivne pozicije za istaknute proizvode, aranžirati izloge, postaviti kabine, elemente za sjedenje, pult i pregradne zidove.

 

EverBlock blokovima je lagano rukovati i slagati ih samostalno, bez potrebe za dodatnim alatima, ljepilima i angažmanom vanjskih suradnika. Brzo i jednostavno možete postaviti dodatne izložbene pozicije u svojoj trgovini. Kreirajte originalne i atraktivne pozicije za istaknute proizvode, aranžirajte izloge, postavite kabine, elemente za sjedenje, pult i pregradne zidove kojima možete izdvojiti prostor i napraviti dodatno skladište.

Blokovi dolaze u širokoj paleti od 16 boja unutar kojih se nalaze i translucentni blokovi za prosvjetljavanje, mogu se dodatno brendirati samoljepljivim folijama i pločastim materijalima poput kapafixa i foreksa, a serijski dodaci poput metalnih polica i ploha za stol omogućuju jednostavno slaganje polica i pulteva. Pri dizajnu namještaja možete kombinirati i druge materijale, npr. staklene ili drvene ploče za gornje plohe stolova.

 

Kako je modularnost jedna od najvažnijih karakteristika EverBlock sustava, sve instalacije vrlo jednostavno možete maknuti, premjestiti, presložiti odnosno uskladištiti elemente, već sukladno vašim trenutnim potrebama.

 

Svoje kreacije možete složiti sami pomoću naše jednostavne, ali snažne aplikacije 3D Konfiguratora. Odaberite jedan od tisuća modela iz naše arhive, promijenite mu boju, doradite ga, povećajte, smanjite i uživajte u procesu izrade atraktivnih dizajnu za svoje prodajno mjesto. Ili ako nemate vremena, obratite se nama i rado ćemo vas provesti kroz cijeli proces i kreirati najbolja rješenja za vas.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR