Uređenje doma

 

Modularnost EverBlock i EverPanel sustava čini ih idealnima za uređenje vašeg doma.

 

 

Napravite pregradne zidove za odvajanje prostorija odnosno kreiranje novih soba, police, stolove, sjedeće garniture, krevete, dekorativne elemente, dječju sobu… uz široku paletu boja, mogućnost prosvjetljavanja i serijske dodatke, rezultati i efekti koje možete postići u svojem domu su zaista neograničeni.

Osim univerzalnosti primjene EverBlock blokova, slaganje njima je izuzetno zabavno i jednostavno. Kod uobičajenog korištenja ne zahtijeva alate, ljepila ili angažiranje majstora. Njihove tehničke karakteristike i serijski dodaci poput potpuno kompatibilnih kliznih vrata, polica i ploha za stolove, omogućuju gradnju stabilnih zidova i čvrstih objekata, npr. u potpunosti funkcionalnih kreveta, sjedećih komada namještaja, polica i kreveta. Pri dizajnu objekata možete kombinirati i druge materijale, npr. staklene ili drvene ploče za gornje plohe stolova.

 

Svoje kreacije možete realizirati potpuno samostalno koristeći naš 3D konfigurator koji je jednako zabavan kao i sama gradnja blokovima. 3D Konfigurator u svojoj bazi ima tisuće postojećih dizajna koje možete učitati u aplikaciju i koji vam mogu služiti kao baza za gradnju, a možete realizirati i svoje originalne zamisli. 3D konfigurator možete isprobati ovdje.

 

Naravno, ako zatrebate pomoć ili savjet, EverBlock tim vam je na uvijek na raspolaganju i rado će vam pomoći u realizaciji vaših projekata.

Blokovi u širokoj paleti boja i translucentni blokovi koji mogu prosvjetljavati uz pomoć LED rasvjete, odnosno djelomično propuštati dnevno svjetlo, sigurno će dati živost i bogatstvo vašem stambenom prostoru.

 

Pomoću EverPanel panela jednostavno se podižu privremeni zidovi i pregrade. Njihova glatka površina jednostavno se može oslikati samoljepljivim tapetama i ukrasiti dodatnim dekorativnim elementima.

 

Najbolja stvar od svega je da, ukoliko u bilo kojem trenutku želite, EverBlock i EverPanel elemente možete presložiti u novu konfiguraciju ili objekte. A ako se selite vrlo jednostavno ih možete rastaviti, transportirati te složiti na novoj adresi.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR