Učenje i edukacija (STEM)

 

STEM je engleski akronim za znanost, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku. STEAM dodatno uključuje i discipline umjetnosti i dizajna.

 

 

EverBlock i EverBlock Jr. sustavi su u aktualnim obrazovnim programima primjenjivi doslovno na stotine načina. Oni su odlično sredstvo za metodologiju i razvoj vještina kojima STEM i STEAM programi teže.

 

S EverBlock blokovima možete na živopisan način unaprijediti edukativni program u svojoj učionici. Blokovi pružaju djeci mogućnost istraživanja osnova dizajna, inženjerstva i matematike na uzbudljiv i zabavan način.

Zamislite da vaši učenici rade mostove, kuće, skulpture, čak i namještaj za samu učionicu. I da igrajući se rade bezbrojne kreacije, istovremeno razvijajući vještine organizacije, planiranja, trodimenzionalnog razmišljanja i rješavanja problematike.

 

Tehnološke karateristike EverBlock blokova čine ih idealnima za učionice. Oni su dovoljno lagani da učenici osnovnih škola njima mogu bez problema rukovati, a opet imaju veliku čvrstoću kako bi se u naprednim STEM učionicama njima mogli napraviti pouzdane i nosive konstrukcije u punoj veličini.

Široka paleta boja uključuje i translucentne blokove koje je s unutarnje strane moguće prosvijetliti LED trakama. Kroz integrirane kanale lagano je provući strujne kablove, što znači da se blokovi mogu uključiti u razne vrste znanstvenih, inženjerskih i umjetničkih projekata. Sve te odlike, uz nekoliko vrsta blokova stvaraju veliki asortiman za STEM i STEAM programe i prenošenje dvodimenzionalnih ideja u trodimenzionalni svijet.

 

EverBlock Jr. je sustav kartonskih blokova napravljen za korisnike koji ne zahtijevaju izdržljivost EverBlock plastičnih blokova, ali su zainteresirani za istraživanje i kreativnu moć gradnje u stvarnim veličinama.

 

Uz neograničene mogućnosti korištenja, djeca mogu koristiti i EverBlock i EverBlock Jr. zajedno kako bi stvorili zabavne i funkcionalne konstrukcije i objekte.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR