Team building

 

Bezbroj je načina na koji se s EverBlockom mogu napraviti team building aktivnosti za korporativne, neprofitne ili edukativne svrhe. Zbog svoje modularnosti, EverBlock je idealan sustav za poticanje interakcije i timskog rada, stjecanje iskustva, promociju učenja i stvaranje uzbuđenja.

 

 

Za klijente i agencije nudimo mogućnosti i najma i prodaje te punu podršku u realizaciji projekta, transportu, montaži i demontaži po principu ključ u ruke.

 

Od velikih korporativnih logotipa, mozaika, namještaja i sličnih objekata, do slagalica, križaljki, štafeta, sportskih poligona… mogućnosti uključivanja EverBlocka u team bulding aktivnosti su neograničene, a mi ćemo rado osmisliti originalni mehanizam i objekte za vaš tim.

Uz široki izbor od 16 standardnih boja, nekoliko vrsta blokova, modularnost kao jednu od glavnih karakteristika, mehanička i kemijska svojstva zbog kojih je otporan na vanjske uvjete, EverBlock sustav je primjenjiv i za mala i za velika team building događanja, bilo da se ona odvijaju na otvorenom ili u zatvorenim prostorima. Također možete ga stalno koristiti iznova i za drugačije vrste i opsege team buildinga i uvijek originalne, drugačije objekte.

 

EverBlock je zabavan i potiče kreativnost, kako kod djece, tako i kod odraslih, koji trebaju samo nekoliko trenutaka da probude dijete u sebi. U razigrane team building aktivnosti možete ugraditi važne korporativne vrijednosti i poruke.

 

Do sad smo već realizirali team buildinge za male i velike timove, a osim već spomenutih aktivnosti, poslovni tim može samostalno napraviti i namještaj za sastanak, event i sl. događanja koji će poslije koristiti zajedno s klijentima i partnerima.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR