Modularni zidovi i pregrade u uredima

 

EverBlock i EverPanel sustave koriste kako korporacije, tako i male tvrtke kako bi stvorile jedinstvene urede. S njima možete napraviti privremene modularne zidove i prostorije, pregrade, modularni uredski namještaj, sustave odlaganja, kabine, dekorativne elemente i još mnogo toga.

 

 

Naši sustavi su savršeni i za privremene pregrade za osiguravanje socijalne distance koju je potrebno omogućiti za vrijeme trajanja COVID-19 pandemije.

 

Zahvaljujući širokoj paleti dostupnih boja, translucentnim elementima koji mogu prosvjetljavati i mogućnosti brendiranja, zidovi, pregrade i svi ostali elementi mogu biti izuzetno atraktivni i originalni te prilagođeni vašem vizualnom identitetu. EverBlock sustav ima i dobru zvučnu izolaciju.

Modularnost sustava omogućuje vam rekonfiguraciju prostora u svakom trenutku i prema vašim novonastalim potrebama. Montaža je jednostavna i zabavna i ne zahtijeva nikakve dodatne alate, ljepila ili angažman majstora. Elementi EverBlock i EverPanel sustava imaju kanalice za provođenje kablova, a na zidove je moguće ugraditi klizna vrata.

 

Iako EverBlock sustav ima vlastite police i plohe za stolove koje su potpuno kompatibilne s blokovima, pri dizajnu namještaja možete kombinirati i druge materijale, npr. staklene ili drvene ploče za gornje plohe stolova.

 

Osim primjene u samim poslovnim prostorima, EverBlock i EverPanel sustave možete iskoristiti i za stvaranje kućnog ureda potpuno prilagođenog vašim zahtjevima i potrebama.

 

EverBlock i EverPanel u uredima se koristi kako bi omogućili siguran prostor za osoblje u vrijeme pandemije COVID-19. Zidovi ureda, razdjelnici i pregrade brzo se postavljaju, osiguravaju fizičku udaljenost i smanjuju mogućnost širenja zaraze. Naši proizvodi se lako čiste i dezinficiraju te pružaju sanitarno rješenje za siguran rad osoblja.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR