Modularni namještaj

 

EverBlock blokovi su izvrsno rješenje za kreiranje jedinstvenih komada modularnog namještaja.

 

 

S EverBlock blokovima možete napraviti gotovo sve što zamislite; stolove, stolice, šankove, sjedeće garniture, okvire kreveta, ormariće, police, dječji namještaj, dječje sobe i jos mnogo,… mnogo toga.

 

Kombinacijom vrsta i boja blokova postići ćete vrlo efektna vizualna rješenja i razbiti monotoniju u svojem prostoru.

Slaganje namještaja od blokova je izuzetno zabavno i jednostavno. Kod uobičajenog korištenja ne zahtjeva alate, ljepila ili angažiranje majstora. Njihove tehničke karkateristike i serijski dodaci poput potpuno kompatibilnih polica i površina za stolove, omogućuju gradnju vrlo čvrstih i stabilnih komada namještaja, sustava polica i stolova. Pri dizajnu namještaja možete kombinirati i druge materijale, npr. staklene ili drvene ploče za gornje plohe stolova.

 

Zahvaljujući modularnosti EverBlock sustava, ako poželite, u svakom trenutku svoj zid možete pretvoriti u bar, krevet u stol, presložiti policu da odgovara dimenzijama vašeg novog TV-a, itd. A ako se selite vrlo jednostavno ih možete rastaviti, transportirati te složiti na novoj adresi, prema novom rasporedu.

 

Pored široke palete boja, na raspolaganju su i translucentni blokovi koje je moguće prosvjetljavati s LED rasvjetom, odnosno koji mogu djelomično propuštati dnevno svjetlo.

 

Svoje kreacije možete realizirati potpuno samostalno koristeći naš 3D konfigurator koji je jednako zabavan kao i sama gradnja blokovima. 3D Konfigurator u svojoj bazi ima tisuće postojećih dizajna namještaja koje možete učitati u aplikaciju i koje možete prilagođavati svojim željama i potrebama, a možete realizirati i svoje originalne zamisli. 3D konfigurator možete isprobati ovdje.

Naravno, ako zatrebate pomoć ili savjet, EverBlock tim vam je na uvijek na raspolaganju i rado će vam pomoći napraviti vaš unikatni komad namještaja prema vašim željama i prema raspoloživom prostoru.

 

Pomoću EverPanel panela jednostavno se podižu privremeni zidovi i pregrade i oni savršeno funkcioniraju s Everblock sustavom te omogućuju daljnju razradu vaših kreacija.

Jeste li spremni za vlastiti dizajn? Isprobajte naš 3D konfigurator ili nas kontaktirajte.

 

3D KONFIGURATOR